“De boer op” fietstocht

Tijdens deze mooie toeristische fietsroute (11 en 25 augustus) omgeving Rolde/Assen komt u langs diverse verschillende agrarische bedrijven, waarvan een aantal als nevenactiviteit een winkel aan huis hebben met veelal streekeigen producten. Het zijn moderne bedrijven die duurzaam ondernemen. Deze bedrijven heten u van harte welkom en vertellen u graag over hun bedrijf en hun werkzaamheden. Bij enkele bedrijven worden speciaal voor deze open dag extra activiteiten georganiseerd. Bij alle bedrijven kan er gestart worden. Deelname is op eigen risico. Deze boerenfietstocht wordt georganiseerd door LTO Noord afdeling Noord Drenthe. De fietsroute is verkrijgbaar bij alle deelnemende bedrijven en bij de Molen van Rolde, Grote Brink 24 in Rolde. De Molen van Rolde is verder alleen op zaterdag open. Deelname is gratis! De fietstocht is ongeveer 37 km lang en de bedrijven zijn van 9.30 tot 16.30 uur geopend. We adviseren de deelnemers om op tijd te starten aangezien er veel te zien is tijdens de route. https://boerenfietstocht.eu/stap-op-de-fiets/