Lotte Pen meditatieve zang “Pelgrim”

Componist en saxofonist Lotte Pen presenteert in de zomermaanden de meditatieve muziekwandeling Pelgrim. In 5 kwartier tijd wandelen de bezoekers, langs uitgestippelde en soms onverwachte paden op onontdekte locaties en festivals in Nederland. De deelnemers luisteren tijdens de wandeling, met koptelefoons, naar nieuw werk van Lotte Pen dat zij speciaal voor Pelgrim heeft geschreven. Na de wandeling volgt een live concert waarbij de koptelefoons afgaan en de bezoekers gezamenlijk met Lotte Pen de laatste muzikale etappe volbrengen.Pelgrim” is te bezoeken tijdens , het  Graceland Festival (18 en 19 augustus), het Oranjewoudfestival (20 en 21 augustus) en het Emmy Verhey Festival (12 september). En in bijzondere natuurgebieden zoals het IJssellandschap rondom Den Nul (28 augustus) de Horte in Dalfsen (5 september), de Wheem in Balkbrug (11 september), de Vreugderijkerwaard in Zwolle (18 september) en het Dal van Mosbeek in Mander (25 september). www.lottepen.nl