Zandsculpturen Kasteel Warmelo

Wandelend door de prachtige historische tuin van Kasteel Warmelo komt u langs kunstig uitgehouwen zandsculpturen met als thema “Tijd”. Laat u verrassen hoe divers de “Tijd” kan zijn. De verschillende manieren van tijd registratie kennen we allemaal, maar “De Tijd”  is ook een geliefd onderwerp in de kunst. “Tijd” is tijdloos. 28 zandsculpturen telt de bijzondere expositie in het Engelse deel van het park van het Warmelo, dat in de 18e eeuw is aangelegd. De sculpturen zijn gemaakt door tien kunstenaars uit Nederland, Ierland, Italië, Letland, Rusland en Amerika. Van 18 t/m 20 juni vindt ‘Lente Heerlijckheid’ plaats. Een prachtige gelegenheid om in een sprookjesachtige sfeer inspiratie op te doen en heerlijk te winkelen voor de sprankelende zomer. www.kasteelwarmelo.nl